dilluns, 27 d’octubre del 2008

Sopa de carbassa mediterrània




















750grs de carbassa pelada, sense llavors, tallada trossos grossos
6 tomàquets grossos, a meitats
1 ceba tallada a anelles
5-4 cabeces d'all, sense pell
4 branques de romaní fresc
sal i pebre
oli d'oliva
450ml brou de verdures
75grs olives negres sense pinyol
Parmesà

1) Forn escalfat a 220ºC prèviament. Posar-hi les verdures amb el romaní entremig. Sal i pebre, oli d'oliva, i rostir 50min. Deixa refredar.
2) Pelar la carbassa i el tomàquet i tallar a trossos més petits. Treure el romaní. Passar totes les verdures per la batedora fins que quedi una massa fina, passar-ho pel colador si s'escau.
3) Afegir-hi el brou i escalfar mentre es remena, fins que quasi bulli. Servir amb olives i tirabuixons de parmesà.
Posted by Picasa

dimecres, 22 d’octubre del 2008