dimecres, 18 de juny de 2008

La guilla caça Rècords Guinness

AVUI DIJOUS 18 DE JUNY A LES 20:16h (hora catalana), els creadors del meu navegador preferit (gratuït, personalitzable, molt pràctic i original) volen batre el rècord Guinness de descàrregues en 24h!

Encara no l'has provat?! És el moment! :-)

Download Day 2008

dijous, 5 de juny de 2008

"Cataluña-Tee""Katalonien (en espanyol: Cataluña), però també altres regions d'Espanya mimades pel sol, són famoses per les seves magnífiques i productives plantacions centenàries de cítrics i vinya. Els espanyols, mimats per l'alegria de viure i el temperament, utilitzen aquests ingredients per una gran varietat de begudes, com per exemple la famosa Sangría. "Messmer Cataluña-Tee" atrapa el caràcter fresc i afruitat de la Sangría i l'interpreta en forma d'aquest te únic. Olé!"

dimecres, 4 de juny de 2008

Google Friend Connect

Google segueix pendent de les tendències dels internautes i està apunt de llençar el "Google Friend Connect". A simple vista sembla que hagi de ser un competidor de Facebook, Hi5, etc... però res més allunyat. El que pretenen és afegir interacció social a les pàgines web, és a dir, un híbrid entre blog (on es poden deixar comentaris), pàgina web (on mostres passivament uns continguts) i eina social (on interactues amb amics o gent amb qui comparteixes aficions). A base d'inserir codis HTML simplement copiant i enganxant, es podran afegir finestres que permetran als visitants comentar els continguts de la pàgina, fins i tot enriquir-los, i a la vegada d'alguna manera vincular la pàgina a la teva/teves eina social preferida.

Però Google ho explica millor:

dimarts, 3 de juny de 2008

"Fèisbuc"

Des de l'1 de Juny el català ja és una llengua oficial a Facebook, i una de les més usades.
- Vora 3 mesos

- 904 traductors/res voluntaris (servidora #26 del rànking, amb 310 traduccions)

- 29.790 aportacions

Més info